Monday, January 31, 2011

~Terima...~

Salam sumer...
hehe...rindu sangat2 aku kat blog aku nie..
jeng3....hehe...dh ubah wajah lagi...
kali nie aku beranikan diri untuk buat 3 templete..
yup...memang agak susaH..sungguh susah...
he..ape2 pun..aku boleh dikatakan berani dan cuba untuk mengambil risiko...

chengggg..
disubuh yang sungguh sunyi dan ade la campur2 seram cikit..
aku sebenar nyer x tau nak buat ape...
nie baru abis cantikkan blog ku yang sememangnye sudah cantik..
hehehe...*perasan juga aku ye...*
x la...saja ubah2 mood cikit...

dalam senyap dan sunyi nie...
sempat juga la buke2 blog kengkawan...
antaranye blog Miss Funny...
hehe...dahsyat blog die...
mengalahkan tokey...hehe
ape2 pun x yah la aku pusing2 lagi pasal blog die..
sebab aku yakin die sudah mampu urus sendiri..
& harap sangat2 segala ape yang aku ajar tu..
beri manfaat pada die...he
walaupn aku pun masih baru dalam arena blog nie...
tapi sekurang2nye aku kongsi ape yang aku tau...

pastu blog kakak...
huhu...rindu sangat2 ngan kakak..
rindu mo cita2 sama kakak...
macam yang selalu kami lakukan tiap hari..
kat kelas...lebih2 lagi time x de guru..huhu..
rindu...best sangat2 becerita & dengar cite dari die..
huhu...tapi belum dapat follow blog die lagi...
sebab dia baru mo mula buat...
ape2 pun aku pasti akan follow juga nanti..

pastu aku selongkar blog seorang member nie..
die baru buat...sapa lagi kalau bukan Diyana Aleya..
i call her aleya...suke sangat2 ngan name tu..
hehe...effect dari cite Nur Kasih la nie...
huhu...blog die pun best..
banyak kerongsang...hehehe...
adoihai...ade design baru lagi tu..
x boleh jadi nie...nak order la kalau macam nie..
hehe...lagi pun nak bagi kat cayang aku lagi...
dah la hari nie birthday die...

to my cayang...
happy sweat 18...chewah...
hope panjang umur & murah rezeki...
jangan sedih2...jaga kesihatan...
hope ada penyelasaian big problem tu k...
but i think macam dah settle je...
cayang....kenape x gtau...huhu...
x pe la...caye faham..
ape2 pun
caye harap sangat masih ada sinar ngan Mr.Teddy...
opppssss..terlepas sudah...hehehe...sorry..

Alhamdulillah...mulai saat,detik & waktu ini...
aku sudah mampu menerima aku yang aku telah ketahui sejak azali lagi...
terima kasih Ya Allah...
kerana beri aku kekuatan di saat2 aku betul2 memerlukan..
aku sudah tidak sedih seperti dulu..
& tidak nangis apabila cuba untuk menerima hakikat tu..
apa yang aku rasa sekarang nie...
redha & tenang sekali...
apakah itu satu petanda bahawa aku sudah cukup kuat untuk hadapi segala cabaran di masa akan datang....

hehe...jiwangs time...chehwah...
guna ayat sapa tu ye...hehehe
xde la...lama sudah nie x jiwans2 nie...
hehe..dah berkarat dah pun bakat...
sebenarnye
*malas mo fikir benda2 yang boleh sakitkan otak...*
tu yang jadi macam tu..

dalam minggu nie mo buat ape ye..
huhu..anak buah aku 5 orang tu..
dorang mo bercuti p pulau labuan..
huhu...ganti percutian hujung tahun yang biasa kita orang buat...
disebabkan hujung tahun yang lalu kite orang busy sangat2..
so ganti la pada minggu nie..
huhu & aku pastinye tingal & x ikut...
frust gler nie deh..hehehe..
x pe la...x kesah sangat pun...
puas dah ku jejaki pulau tu...*cheh...sombong*
hehe..mama x kasi sebab kes aku buat hal kat labuan dulu..
hehehe...kene jatuhkan hukuman bha terus..hehe
x pe la..pasrah je la ngan hukuman nie...

so aku dah plan untuk hang out ngan Miss Kim..
hehe...macam minggu lalu...
tapi dana mana nak cari ye...
hehe...mama...

k la wei...dah lewat sangat2 nie...
ape2 pun aku mo out lu...nanti sambung balik...
bila ada peluang...hehehe..daaaa

"Ready To Grow Up!!!"

2 comments:

CheChe said...

Cewah.. kazen ku sorang ani.. lawa blog mu jo.. haha.. jan lupa follow blog aq pla.. haha

cnursmile.blogspot.com said...

no hal bha genk...aku follow la bha nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...