Saturday, February 12, 2011

~Sweet 18~

Salam Sumer..
he...dah bersawang dah pun blog aku nie..
agak2 dah berapa ekor ye labah2 yang bersuka ria dalam blog aku???
he x kesah la..
nie suma abang aku la punya pasal...
ecececeh...salahkan oang len pula bha...
ea la...sapa suruh p bawa bb...macam mana aku mo 0n9??
huhu..hari tu on9 x nak p updates..
DASAR MALAS!!!
hahaha..ndak bha...time tu teda idea..
tu la pasal x updates entry baru..

kini mengumumkan ketibaan...
he..melalut jap..
nak g tau...lepas nie boleh la on9 puas2 blog nie..
teda sapa kacau sudah bb ni..
hehehe*senang hatinye eh*

nie mo g tau..
saya sekarang sudah 18 tahun...
yahooooooooooo!!!!
hahaha...*padahal ndak suka bha*
hehe...
sebenarnye masih lagi dalam proses
untuk sesuaikan diri..
nampak macam kekok sikit la..
ye la...
memikirkan diri yang sudah tua..
hahaha...ke situ pula bha..

yang paling mengharukan aku...
ramai pula yang ingat birthday aku bha tahun nie...
ndak di sangka2...
ya la..aku kan ndak pernah sambut..
pastu malas lagi mo fikir...
*huhu,ndak macam orang lain yang bersuka ria dengan birthday-nye*

ape2 pun...thanks la pada member2 yang wish..
pada abang2 & kaka2 ku..
akan ku tuntut hadiah dari kamu.kehkehkehkeh..

^,^...sweat 18
bila orang yang aku sayang ingat hari jadi aku..
Miss Kim antara orang yang paling terawal send teks kat aku..
alasan nyer-takut tertido time 12 tengah malam..
hahaha...lawak betul..
dia bagi alasan yang lucu tapi sangat2 menyentuh hati aku..
apabila...dia mo jadi orang yang pertama wish kat aku..
huhu...luv u dear..hehehe

2nd person..
cayunk nawal..
huhu..wish kat aku..
sebaik saje Mr.Teddy gtau kat die..
hehehe
yang kesiannye Mr.Teddy telah dirampas kedudukannye
& sekadar berpuas hati ditangga ke 3..
haha..
cian Mr.Teddy...
tapi x pe...korang 3 adalah orang yang sangat terpenting dalam hidup aku..
selain family aku...

Antara teks yang aku dapat...dorang doakan kesejahteraan aku..
*mesti la doa yang baik2 bha kan...*
& yang aku x puas hati!!!
Miss Kim ngan Mr.Teddy sempat lagi kasi doa aku..
moga jumpa sang ehem2 yang sesuai ngan aku..
ceh...pandai2 korang 2 ye...
carik pasal je ngan aku..
hahaha..
aku tau la korang banyak dengar cite2 jiwangz ku yang hakikatnye x jiwangs tu.
huh...buat aku malu jak bha pada diri sendiri..hehehe

Mr.Teddy sempat lagi call aku..
gara2 aku x balas teks die..huhu..
padan muka...hahaha
ndak bha..
time tu aku on9 fb guna hp..
lp ngan bb mane??
huh...faham2 jak la..

hehe..cian..
aku ciap kasi ketawa dia lagi bha..
gara2 dia bukan orang pertama mahupun kedua yang wish kat aku..
huhuhu..
*janji mo call dia balik..sampai sekaran belum lagi bha call*
he..dapat mesej & panggilan percuma bha dari celcom..
ceh...senang hati..
ndak juga guna...
nie hari yang ke3 sudah...belum lagi guna..
sempat call agha ku cayang jak..
tapi masih ada 4 hari lagi bha..hehehe

so jangan sia2-kan 4 hari tu...huhu

p/s:hehe..dapat wish dari Mr.Gapil ku..huhuhu..happy giler time tu...

"Caye Dah Dewasa!!!"

2 comments:

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Salam Dari dunia Keangkuhan..
hepi besday to u..
Semoga murah rezeki and di beri keberkatan..
senyum selalu untuk keceriaan dan kemudaan..hehehee..

cnursmile.blogspot.com said...

salam dari cnursmile yg sering t'snyum mnis..:)
tq ye sy ucapkn bwt cik kak angkuh yag chumels atas ucapan tu...
salam prkenalan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...