Saturday, January 15, 2011

~Syok Nyer!!!!~

Salam...
hai sumer...he...

Alhamdulillah,akhirnye...
dapat juga aku ngan kawan2 daftarkan diri
untuk kursus masakan tu...
hanya tinggal menunggu panggilan daripada pihak yang anjurkan kursus tu..
huhu...x sabar rase nyer...hehe

tu la semalam turun p kk tu...
ngan member p daftar...
nasib bek jap je p daftar...
member2 pula terkejut tengok tempat daftar tu..
dorang cakap puye la besar tempat nyer..
sapa lagi kalau bukan Miss Kim,tika & nabila...
Mira???x nak join pun..
x tau la kenapa..ade hal kot..
malas nak tanye lebih2..

after that kte orang terus je p cp...
time tu x tau nak buat ape kan..
x de idea langsung la...blur sorang2...
pastu datang pula cadangan mo tengok wayang...
hahaha..giler betul la...baru je isnin tu p tengok wayang..
cite "Damping Malam"..
nie nak p tengok lagi movie...


ape2 je la kan...yang penting ade orang belanja..hahaha..
kalau macam tu aku no hal...
so kite orang pun dicided la mo tengok filem "khurafat"
tapi tayangan tu mula jam 11.50..kite orang time tu kat citu baru jam10..huh..
ade sejam lagi beb..pastu nabila pula bawa men game..ape la... macam budak2 betul la dorang nie..
hehehe...sebenar nyer termasuk aku la tu..(saje x nak ngaku )
so kite turun la tingkat bawah p men game...
pas men game nak pula dorang p nanyi2 d kbox tu..sanggup nie tebalkan muka p masuk sana..
ish2...

Miss Kim sungguh bergaya...he

sempat lagi ye korang nanyi2

lepas p men game
kite orang pun p la beli tiket..nasib bek time beli tiket tu bulum penuh lagi
ye la...wayang baru tayang kan...
yang jadi mangsa nyer aku lagi la yang p beli..tapi..
nabila yang belanja..hehehe...
aku no hal kan..p la beli...
pastu beli popcorn lagi...tu pun nabila yang belanja..

tibe la saat2 yang di nanti..chewah
Allahu Akhbar..betul2 menakutkan la cite nie...
aku tau la kan yang jenis penakut..hahaha..
menjerit je la keje aku bila tengok cite nie..
memang best giler la...
yang jadi mangsa nyer tika la yang duduk sebelah aku..
sapa suruh kan bagi aku kat tepi2 sekali..
dorang suma berebut mo duduk di tengah2
hehe..aku rasa sakit dah telinga tika tu dengar aku teriak je..
hahaha...orang belakang aku lagi la dahsyat..
ape x nyer aku teriak berabis kalau belakang pun teriak..
belum lagi hantu kuar dah takut..
hahaha...ape2 pun 5 bintang untuk filem nie..
gempak giler..

pas tengok wayang kite orang pun cadang p makan..
ye la..sebelum tengok wayang tu merengek dah kelaparan...
aku lagi la..dah la x makan malam sebelum jalan tu..
memang lapar giler kan...hehe..
jadi kiteorang pun cadang p serbu KFC pujaan hatiku...

Miss Kim ngan Nabila


makan pun nabila ade la support cikit2...hehe..
thanks nabila sebab belanja kite orang...
nabila makan kentang ngan 2 ketul ayam original..
die memang macam tu..pelik cikit kalau bab2 makanan nie..
tika ngan Miss Kim order snack plate..
saye pula ambik snack box jom jimat je...hehe diet..(konon)
dalam seronok menghayati makanan yang terhidang tu..
kami didatangi oleh seorang lelaki kurang upaya...
die bisu...mula2 tu terkejut juga kan tibe2 diserbu..
rupa2 nyer dia jual keychain..cute sangat2
dia jual 1 RM6 kalau 2 RM10..
korang tau la aku kan...x senang tengok bende2 macam nie..
so aku pun beli la 2 kat orang tu...
pas lelaki tu p..ade lagi seorang makcik tua nie...
datang mintak duit...adoi..mo nangis aku tengok..
tapi cover2 la bha depan dorang..
malu aku kalau orang tengok aku nangis..
jadi aku kuarkan la seringgit bagi kat makcik tu..

cute x???

pastu kite orang pun gerak la mo balik...
lambat sudah time tu...
takut pula malam sampai rumah kan..
so kite orang pun balik la..
dalam perjalanan aku tertido dalam kereta...kuang3..

p/s:len kali jangan tedo lewat...padan muka..;P

"Ready To Grow Up!!!"

2 comments:

Lah93 said...

Ya Rabbi..Ada ko msukkan gmbr ni?Huhu...

cnursmile.blogspot.com said...

hahaha...lek bha genk...jgn bsing2..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...